Nieuw: parcelpoints voor consumenten!

Geef uw pakketje eenvoudig en snel af bij een van onze verzendpunten.


Palletdistributie

Wij zijn met name gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van pallets en complete vrachten binnen de Benelux. U kunt uw pallets en complete vrachten betrouwbaar en snel laten verzenden door Van Lent Logistics.

Pakketservice

Bij Van Lent Logistics is de organisatie en middelen volledig afgestemd op het specialisme van pakketdistributie van kleine, waardevolle zendingen. Met een optimaal beveiligd, logistiek traject. Elke zending tot 30 kilogram krijgt bij ons de aandacht.

Opslag

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Lent logistics bestaat de mogelijkheid uw goederen voor kortere- of langere tijd in opslag te geven. Handig, indien uw eigen archief- of magazijnruimte overloopt en u even zo gauw niet weet waar u met uw spullen naar toe moet.

Deskundig, vriendelijk en dichtbij

Bij van Lent logistics is de focus altijd gericht de klant. Onze uitgebreide dienstverlening sluit goed aan bij de wensen van onze klanten en biedt hen precies wat zij nodig hebben.

Wij kennen onze business, we combineren internationaal denken met een gedegen kennis van lokale markten. Dit maakt ons sterk en geeft ons de mogelijkheid de beste service en kwaliteit te bieden. Daardoor leveren wij een beslissende bijdrage aan het zakelijke succes van u en van ons.

© 2016 Van Lent Logistics - All rights reserved

Powered by Flux Media